NOU !!!

Ne puteti gasi si pe adresa de internet : www.revistaadolescentului.info

HOROSCOP zilnic

vineri, 7 mai 2010

Un suflet mare: O pisică îi face masaj cardiac altei feline călcate de maşină.

Se spune că animalele nu au sentimente, ci doar instincte. Filmuleţul următor demonstrează că această părere este cât se poate de falsă. Animalele au suflet şi simt şi ele fericirea, tristeţea şi durerea.
O pisică a fost călcată de maşină în Turcia. O altă pisică nu pleacă de lângă ea şi încearcă să o facă bine cu ceea ce pare un masaj cardiac. Oamenii au încercat să ajute felina rănită, însă motanul sufletist nu a vrut să se desprindă de partenera sa. După două ore, la faţa locului a sosit un veterinar, care însă nu a mai putut să o salveze. Imagini impresionante.



                 MIEZ

Un comentariu:

  1. Mor cand vad atata indiferenta in oameni. Cum pur si simplu calca o pisica nevinovata si o lasa acolo fara sa incerce sa ii ofere vreun ajutor si eventual se mai si uita la ea sau o filmeaza :| .
    E inacceptabil.
    In schimb motanul ce incearca sa isi "resusciteze" prietena mi se pare de-a dreptul impresionant. Am plans pe toata durata video-ului si plang si acum. Nu ma pot abtine. Probabil daca erau doi oameni in locul pisicutelor nu as fi avut aceeasi reactie.

    RăspundețiȘtergere