NOU !!!

Ne puteti gasi si pe adresa de internet : www.revistaadolescentului.info

HOROSCOP zilnic

joi, 3 iunie 2010

10 joburi de vară pentru adolescenţi

1. Promoter
Nu-i treaba usoara sa stai cate o zi intreaga sa imparti pliante sau mostre de produse, dar daca te inhami la un astfel de job, poti castiga pana la 30 de lei pe ora, de la firmele care se respecta. Avantajul este ca nu trebuie sa mergi la munca zilnic, ci doar atunci cand iti convine oferta. O simpla cautare pe BestJobs, eJobs sau MyJob iti va oferi numeroase optiuni.
2.Job la terasa
Vara, terasele rasar ca ciupercile dupa ploaie, chiar si in criza, iar seara sunt arhipline. Asa ca sigur nu va fi greu sa gasesti un job de ospatar, barman sau picol, in orasul in care locuiesti sau, mai bine, la mare. Muncesti mult, dar ai si timp de distractie. Salariile, dupa cum se stie, nu sunt foarte atractive: daca primesti 1.000 de lei te poti considera norocos. Dar nu uita de bacsisuri, astfel ca la sfarsit de luna ajungi sa castigi si de trei ori mai mult.
3.Job la un hotel
Daca esti o persoana sociabila si iti place sa lucrezi cu oamenii, atunci poate ca ti-ar placea un job de receptioner. In tara sau in strainatate. Eurolife Consulting are tot felul de oferte de munca in afara, in domeniul hotelier, restaurante.
4.Secretariat
Daca esti o persoana placuta, organizata si nu te deranjeaza sa stai opt ore intr-un birou, atunci poti incerca un job de secretariat. Pe eJobs gasesti chiar o sectiune speciala dedicata secretariatului.
5. Meditatii si traduceri
Daca stii foarte bine limbi straine, sa zicem, ce rost are sa-ti irosesti talentul? Poti da meditatii. E drept ca si pentru cei mici este vacanta pe timpul verii, dar nu putini sunt parintii care nu vor ca odraslele lor sa uite tot pana cand reincepe scoala, asa ca asta e sansa ta sa castigi 40 – 50 de lei pe sedinta. In plus, poti deveni colaborator la o firma de traduceri. Aici trebuie sa stai ceva mai mult pe scaun, cu ochii in calculator, dar este o experienta.
6.Bibliotecar/a
Un job usor dar deloc plictisitor pentru iubitorii de carti. Castigul este la dublu atat cultura ta generala cat si buzunarele tale!
7. Salvamar
Mergi pe la stranduri si ai sa vezi cu multe fete vor avea nevoie de un salvamar. Pentru fete vor avea nevoie baietii, insa trebuie sa stii sa inoti destul de bine si totodata sa te "impaci" si cu soarele.
8.Gradinar
Un bacsis din partea vecinilor cu multa iarba in fata casei nu strica niciodata. Incearca!
9.Baby-sitter
Daca ai rabdare si iti plac copii ai putea incerca acest job. Insa mare atentie la copii nazbatici caci vina poate sa cada asupra ta si ti se va taia din salariu. Totusi merita o incercare.
10.Vanzator
Daca vezi diferite aparate de suc cu gheata, inghetata sau chiar cele din parcurile de distractii incearca-ti norocul fiindca se castiga destul de bine si este si foarte distractiv.
SUCCES!!

Un comentariu: