NOU !!!

Ne puteti gasi si pe adresa de internet : www.revistaadolescentului.info

HOROSCOP zilnic

marți, 26 octombrie 2010

Consum

Atenție, articol nu prea tolerant, dedicat atât celor care consumă droguri cât și celor care se gândesc să se apuce!
Sunt de părere că idioții care iau droguri își merită chinul. Adică, fundamental, este o chestie de alegere, dacă alegi să o apuci pe un drum despre care știi că este greșit, sau să nu o apuci. Simplu. Ești idiot și te apuci de droguri? Nasol, că io țin cu selecția naturală care, în mod cert, te va curăța. E ca un suicid. Regretele tardive sunt în zadar.
Bine, admit că și consumatorii de droguri au familii, care suferă din pricina lor. Așa că uite cum fac. Pun pe blog bannerul campaniei “Spune nu drogurilor”. Dar nu o fac pentru voi, dragi și stimați retarzi, ci pentru familiile voastre. Că voi sunteți niște nenorociți egoiști care încearcă să trișeze viața, în loc să o ia la trântă. E mai ușor să iei droguri decât să-ți înfrunți demonii! Ceea ce este greșit, lucru pentru care, evident, plătiți scump acum. Cu banii pe care i-ați risipit puteau fi salvate câteva vieți. Ale unor oameni care chiar doreau să trăiască și care n-au ales să meargă pe un drum greșit. Așa că rușine. Să țineți cont de șansa care v-a fost dată, șansă pe care alții, poate, n-au avut-o.Așa că nu, nu-mi mulțumiți! Încetați să vă mai bateți joc de voi și de ceilalți.

Un comentariu:

  1. wooow urat , "idiotii"? consum de 3 ani , nu imi este teama sa o zic , critici , si nu e bn , fsara sa sti ce in capul lor.

    RăspundețiȘtergere