NOU !!!

Ne puteti gasi si pe adresa de internet : www.revistaadolescentului.info

HOROSCOP zilnic

luni, 17 mai 2010

Bulevardul Aviatorilor este inchis

Atenţie, şoferi! Traficul rutier pe Bulevardul Aviatorilor se închide azi, de la Ambasada Chinei şi până la Piaţa Charles de Gaulle, până în octombrie.
Din şase benzi de circulaţie veţi avea la dispoziţie două, pe sensul de mers de la Charles de Gaulle spre ieşirea din oraş, şi una în sens invers.
Vestea bună e că piatra cubică, atât de hulită de şoferi, se înlocuieşte cu asfalt. Vestea proastă e că Administraţia Străzilor a început lucrările fără să informeze bucureştenii.
Deşi Click! a solicitat instituţiei informaţii despre acest proiect, precum şi costul lucrărilor suportate de la bugetul local, angajaţii acesteia au refuzat să dea un răspuns. Potrivit specialiştilor din Primăria Capitalei, pavajul de pe Bd. Aviatorilor va fi scos până la Piaţa Victoriei, iar lucrările vor dura cel puţin până în luna octombrie.
Pavajul din această zonă, deteriorat semnificativ după iarna din acest an, se află pe lista monumentelor istorice, aprobată de ministerul Culturii în anul 2004, însă Municipalitatea a primit acordul ministerului să-l înlocuiască. O parte din piatra cubică scoasă va ajunge în Centrul Istoric, restul, nimeni nu ştie încă.

sursa : www.infoportal.ro

Vivi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu