NOU !!!

Ne puteti gasi si pe adresa de internet : www.revistaadolescentului.info

HOROSCOP zilnic

luni, 17 mai 2010

Poti sa crezi ca aceste poze sunt reale?

1. O privire in Matrix Aceasta masina care pare luata din vechile jocuri de calculator este defapt creatia sculptorului Benedict Radcliffe. Se pare ca a si primit o amenda pentru ca e parcata intr-un loc interzis. La noi ar fi primit si amenda pentru viteza.

2. In sezonul 6 din serialul Lost, au descoperit ca defapt insula este un ocean. Ceea ce pare o coperta a unui album din anii 80', este defapt cea mai intinsa zona de sare din lume. Aceasta se inunda regulat cu un strat superficial de apa, creand iluzia ca acel tip este un nou Mesia.

3. Opera lui Dumnezeu in nisip

Daca scoti oamenii din aceasta imagine rezultatul pare o pictura proasta. Este defapt rezultatul eroziunii valurilor asupra formatiunilor de roci, gasita in statul America Arizona. Fiecare parte din aceasta poza pare falsa, unele portiuni parca au fost desenate cu degetul... 4. Ratusca pentru copii care se tem de apa In aceasta poza ratusca zici ca a fost introdusa in photoshop, adevarul este ca Florentijn Hofman a ales calea ce grea, creand o ratusca de 30m inaltime si punand-o pe apa. Poate va intrebati de ce, raspunsul artistului fiind ca elibereaza stresul si creeaza binedispozitia, cu alte cuvinte pentru a speria copii.

5. Sediul Mensa are un examen de intrare. Aceasta cladire din Ucraina are un imens puzzle pe o fata a ei. Poti sa incerci sa il dezlegi, dar trebuie sa folos o funie si un spray de vopsea, ceea ce nu prea e pe placul celor de acolo. Raspunsuile sunt ascunse prin restul orasului iar noaptea sunt proiectate pe cladire. Orasul a făcut asta pentru a oferi oamenilor un alt motiv pentru a vizita Ucraina, aducând numărul total de motive de până la ... Nu, e încă la zero. 6. Ploua cu funduri Inca nu prea se stie cu exactitate procesul lor de formare si acesti (nori-fund?) reprezinta o enigma pentru meteorologi. 7. Incercare de a castiga un concurs de marime a penisurilor Gigantul din Cerne Abbas exista de secole si nimeni nu stie cu exactitate cine la creat. Din fericire wikipedia ofera o imagine mai clara a barbatiei respectivului

8. Coperta din 1965 a gazetei Life Pana si editorii revistei au crezut initial ca poza este un fals. Ea reprezinta defapt prima poza efectuata in interiorul uterului cu un endoscop. E incredibil sa vezi ca fiecare viata incepe cu un inot frenetic sa scapi de o meduza interstelara.

9. Oamanii copaci Acesti ciudati copaci sunt creati printr-o tehnica numita arbosculptura. Copacii sunt indoiti si indreptati pe masura ce cresc realizandu-se astfel ceea ce vedeti. 10.Ti-e frica de paianjeni? Nu te ingrijora, nu este opera unui singur paianjen gigant, ci a catorva milioane lucrand impreuna. Aceste comportament a lasat cercetatorii cu gura cascata, ca si pe mine.

11. Scena din Independence Day Aceasta poza a fost facuta in Iraq in 2005 in timpul unei furtuni de nisip. Din momentul in care poza a fost facuta si pana a ajuns la el sau scurs 3 min. Deci vedeti ca filmul ala Mumia nu e chiar fantezie..

12. Dumnezeu declara ca numai Homosexualii conduc Jeepane. Totusi cineva a pozat capatul unui curcubeu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu